Pilates

Pilates er en træningsmetode skabt for mere end 100 år siden af Joseph Pilates, som tager udgangspunkt i din kernemuskulatur og som har til formål at træne din krop, dit sind og kontakten mellem.

Hvad er Pilates?

Pilates består af 10 principper og er derfor en træningsmetode med uendelige muligheder for at justere efter dine behov.
Det gør træningen alsidig og relevant for alle – om du er interesseret i at blive stærkere, mere mobil eller genfinde dig selv i din krop.

Hvad er metodens formål?

Pilates’ formål er at styrke kroppen med fokus på din coremuskulatur, åndedræt og bevidsthed. 
Du træner hele kroppen; både de små, til tider oversete muskler, og de store muskelgrupper. 

Du vil bl.a. opleve en forbedret kropsholdning og mere kropsbevidsthed igennem vedvarende Pilates træning. 

Hvem er Pilates for?

Pilates er for alle!
Til trods for, at Pilates er skabt til soldater under 1. Verdenskrig, har metoden et mere feminint brand nu. Det er dog en super effektiv metode at træne kroppen, og metoden kan anvendes til alt fra  genoptræning til kraftfulde styrkeløft. 

Fun fact: Joseph Pilates kaldte selv metoden for “Contrology”, men hans system er senere hen blevet opkaldt efter ham selv. 

 

Hvad tilbyder vi i studiet? 

I studiet kan du træne Pilates i form af Matwork og på diverse maskiner. Du vil opleve en blanding af klassiske og moderne øvelser, hvor vi altid kommer hele kroppen rundt i løbet af af vores time.

Matwork foregår på en måtte og evt. med mindre redskaber såsom redondo bold, foamroller og Pilates ringen. Redskaberne kan bruges til at underbygge timen, men i sig selv er Pilates Matwork baseret på egen kropsvægtstræning.

Pilates i maskiner

Studiet tilbyder også Pilates i maskiner, hvilket kan gøres i small group format (4 personer), duo eller en privat time

Reformer

Er den mest populære af Pilates’ apparater, som efterhånden er mainstream i fitnessbranchen. Du har et væld af muligheder for bevægelse på apparatet og apparatet favner både genoptræning og almindelig styrketræning.

Wunda chair

Det mere vertikale apparat, hvor meget af træningen foregår siddende, knælende eller stående - i virkeligheden er det fantasien der sætter grænser. Apparatet kan tjene både rehabiliterende træning og styrketræning.

Cadillac

Dette apparat er både en gave til dig, der har brug for mere støtte i din træning, da underlaget er forankret, og det kan samtidig give en fysisk udfordring til dig, som søger at teste din bevægelighed og råstyrke.

Wall tower

Wall Tower: Dette apparat er relateret til Tower-systemet, som bl.a. kan genkendes som en del af cadillacens struktur. Derfor får du mange af de fordele der er ved at være på cadillac - bare i en pladsoptimeret form.

Kontakt os her, hvis du ønsker privat lektion eller se holdplanen for bookingmuligheder.

Book Pilates Matwork