Personlig træning

Hvorfor personlig træning?

Personlig træning er en investering i dig og din fremtid!

Det er vores klare anbefaling, at du i løbet af dit træningsliv prioritere 1:1, da det er utrolig givende at være ene med sin underviser – uanset om du har et specifikt mål, hvor vi skal flytte dig fra A til B, eller om du ønsker at blive set godt efter i sømmene i ny og næ.

Vælg mellem klippekort eller et skræddersyet forløb.
Ved at vælge klippekort har du fleksibiliteten til bruge klippene i eget tempo og du får fortsat fordelen ved at være 1:1 med underviseren.

De skræddersyede forløb anbefaler vi til dig, der har et specifikt mål og ønsker hjælp til at blive flyttet fra A til B. Forløbene har en detaljeret plan for at sikre din udvikling.

Uanset om du er til klippekort eller et forløb, tilbyder vi en gratis screening. Det giver os et indblik i, hvad vi skal træne sammen og bedre mulighed for at anbefale dig det rette produkt. Du får også muligheden for at mærke om, der er god kemi inden du investerer.

Hvad kan vi hjælpe med? 

Vi værdsætter høj faglighed og professionalisme, der med vores mange år i branchen har klædt os på til at hjælpe med lidt af hvert:
– Performance træning
– Øget styrke
– Forbedre bevægelsespraksis
– Genoptræning
– Efterfødselstræning 

Herudover er vi ret nørdede omkring vores fundament, fødder & hofter, samt de tunge løft. Mads er også erfaren underviser i calisthenics.  

Klientudtalelse (uddrag): Ole
I oktober 2021 havde min vægt passeret 102 kg og et BMI på >30. Øv. Selvom man har passeret de 55, kan man jo godt være lidt forfængelig og være træt af at være slap og utrænet.

Noget skulle der ske. Derfor indledte jeg et personligt træningsforløb med Mads med første træning i den sidste uge af oktober.
Nu er vi i maj måned 2022 og jeg har haft et fuldstændigt fantastisk personligt træningsforløb med Mads med 48 ganges personlig træning.
Vægten er nede på 88 kg. og jeg føler mig stærk, sund og i mentalt overskud.
...Mads - det har været en "life-changing" begivenhed for mig at møde dig. Jeg er dig dybt taknemmelig og samtidig enormt stolt af de resultater, vi har opnået sammen. Jeg vil virkelig anbefale Mads og CORPI på det varmeste til alle, som gerne vil forbedre deres fysiske og mentale tilstand.

Du har også mulighed for at
vælge duo eller small group træning

Duo og Small group timer er til dig, der gerne vil træne sammen med en fast partner,
eller som gerne vil nyde eksklusiviteten ved, at der kun er dig og 1-3 andre på holdet.

Køb personlig træning

Da alle vores klienter har forskellige behov, oplever vi, at det er lettere at tage snakken telefonisk eller efter en gratis screening.

Vi tilbyder både klippekort, hvor du inden for 1 år skal opbruge klippene, og forløb hvor du har 1 eller flere faste ugentlige træninger med os.

Vi tilbyder PT på Ishøj strand og i samarbejde med Mikenta, Albertslund