Personlig træning
i greve

Hvorfor personlig træning?

Personlig træning er en investering i dig og din fremtid!

Det er vores klare anbefaling, at du i løbet af dit træningsliv prioritere 1:1, da det er utrolig givende at være ene med sin underviser – uanset om du har et specifikt mål, hvor vi skal flytte dig fra A til B, eller om du ønsker at blive set godt efter i sømmene i ny og næ.

Vælg mellem klippekort eller et skræddersyet forløb.
Ved at vælge klippekort har du fleksibiliteten til bruge klippene i eget tempo og du får fortsat fordelen ved at være 1:1 med underviseren.

De skræddersyede forløb anbefaler vi til dig, der har et specifikt mål og ønsker hjælp til at blive flyttet fra A til B. Forløbene har en detaljeret plan for at sikre din udvikling.

Uanset om du er til klippekort eller et forløb, tilbyder vi en gratis screening. Det giver os et indblik i, hvad vi skal træne sammen og bedre mulighed for at anbefale dig det rette produkt. Du får også muligheden for at mærke om, der er god kemi inden du investerer.

Hvad kan vi hjælpe med? 

Vi værdsætter høj faglighed og professionalisme i studiet og kan derfor hjælpe med de fleste ønsker – med det sagt er vores spidskompetence træning af rehabiliterende karakter. 

Agnethe har erfaring med genoptræning af protese-klienter, tidligere kræftramte, skader, sygdomme og ubalancer. 
Hertil mere end 5 års erfaring med gravid- og efterfødselstræning. 

Klientudtalelse: Jesper
Jeg har gennem 5 måneder benyttet Agnethe fra CORPI, som min personlige træner. Jeg havde brug for genoptræning efter en knæskade. Lad mig bare sige, at det var en virkelig god proces. Jeg følte mig altid tryg i genoptræningen, som jeg kan underbygge lidt. Der var altid lagt et program som varierede meget, hensyntagen til niveauet/skaden blev taget, et push til træning når det var muligt, løbende opfølgning og masser af motivation og opbakning blev givet.


Konklusionen herfra - jeg kan varmt anbefale CORPI/Agnethe som coach hvis du overvejer at starte er forløb.

PS - jeg er igang med sport igen.

Du har også mulighed for at
vælge duo eller small group træning

Duo og Small group timer er til dig, der gerne vil træne sammen med en fast partner,
eller som gerne vil nyde eksklusiviteten ved, at der kun er dig og 1-3 andre på holdet.

Køb personlig træning

Find vores PT Studio