Personlig træning
i Albertslund

Hvorfor personlig træning?

Personlig træning er en investering i dig og din fremtid!

Det er vores klare anbefaling, at du i løbet af dit træningsliv prioritere 1:1, da det er utrolig givende at være ene med sin underviser – uanset om du har et specifikt mål, hvor vi skal flytte dig fra A til B, eller om du ønsker at blive set godt efter i sømmene i ny og næ.

Vælg mellem klippekort eller et skræddersyet forløb.
Ved at vælge klippekort har du fleksibiliteten til bruge klippene i eget tempo og du får fortsat fordelen ved at være 1:1 med underviseren.

De skræddersyede forløb anbefaler vi til dig, der har et specifikt mål og ønsker hjælp til at blive flyttet fra A til B. Forløbene har en detaljeret plan for at sikre din udvikling.

Uanset om du er til klippekort eller et forløb, tilbyder vi en gratis screening. Det giver os et indblik i, hvad vi skal træne sammen og bedre mulighed for at anbefale dig det rette produkt. Du får også muligheden for at mærke om, der er god kemi inden du investerer.

Træning i Albertslund

Mads tilbyder persolig træning i Mikenta, Albertslund.

Vi ser træning enormt alsidigt og vil gerne kunne tilbyde vores klienter fordele ved også at være et sted, hvor der kan løftes tungt og give den maks gas!

OBS har du set, at Mads også har en camp i Mikenta?
Du kan læse mere om H.I.T. it! her

Vi tilbyder personlig træning ved klip, som kan købes nedenfor, og vi skræddersyer også forløb, hvor prisen afhænger af varighed og ugentlig timer. Her anbefaler vi, at du kontakter os for en gratis screening. 

Køb personlig træning

Her tilbyder vi også personlig træning