MØd dine undervisere

Agnethe 

Min primære kompetence og passion er Pilates og har derudover massiv undervisningserfaring indenfor funktionel styrketræning og dans.

Jeg er uddannet EREPS-certificeret fitnessinstruktør tilbage i 2016.
Efterfølgende er interessen for Pilates vokset og i 2018/19 videreuddannede jeg mig hos BASI (Body Arts And Science International) i Comprehensive Teacher Training, hvilket betyder, at jeg underviser i alle apparaterne og matwork.

Min spidskompetence ligger inden for rehabiliterende træning, hvor kroppen genoptrænes, (gen)lære sundere bevægelsesmønstre og kontakten mellem krop og sind styrkes.

Jeg er kvalitetsbevidst i min undervisning og går ikke på kompromis med hverken teknik, klientens progression eller min faglige viden. Min rolige attitude følges altid af et smil og selvom jeg er mild af natur, leverer jeg en skarp og effektiv træning.

Du vil ofte opleve mig i studiet, da jeg leder den daglige drift og er primære underviser her.

Mads 

Mine hovedkompetencer og passion er styrketræning, calisthenics og mobilitet.
De sidste 13 år har jeg løbende udviklet min teoretiske og praktiske viden indenfor træning og undervisning. Startende fra idrætsefterskole og idrætslinje på gymnasiet, til pædagoguddannelse med speciale i Sundhed, Krop og Bevægelse.

I 2018 afsluttede jeg min 1-års idrætslæreruddannelse på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor jeg først og fremmest er uddannet personlig træner, men også har tilegnet mig instruktørbeviser indenfor parkour, svømning, mountainbike og klatring.

Jeg er en nærværende, kompetent og teoretisk velbevandret underviser med højt humør, der tilbyder udfordrende og lærerig træning.

Du kan opleve mig i studiet til events, visse forløb og workshops – og ellers har jeg en stor rolle i vores udendørstræning ved Ishøj strand.

Lene 

For at give min egen passion for yin-yoga videre til andre, har jeg valgt at tage en 80-timers yin-restorativ yoga uddannelse i 2020.

Jeg ønsker at skabe et rum, hvor det er muligt for en stund at slippe det pres der ellers hviler på skulderen, et rum hvor der ikke skal præsteres, men hvor der er plads til at omfavne lige præcis det du og din krop kommer med på dagen.

Jeg vil gennem egen ro, give dig fornemmelsen af at du er der selv, alene, på dit underlag og tager højde for hvad din krop og dit sind kan på dagen, om der skal små justeringer til så både krop og sind lander på underlaget sammen.

Jeg er inspireret af den betydning yin-yoga har haft for mig selv og mit liv. Jeg elsker at undervise og får energi og overskud af at kunne give noget videre til andre. Det er fantastisk at opleve andre begynder at se på deres egen krop med en større selvkærlighed og omsorg.

Mine hold indledes oftest med vejrtrækningsøvelser så kroppen og sindet finder roen – og slutter med en længerevarende afslappende stilling.