Dine undervisere

Dine undervisere

CORPI består af Mads og Agnethe, to engagerede mennesker med hver sin baggrund, men med et fælles fokus. Vi tror på varieret træning og den evige progression.


Agnethe

Agnethes primære kompetence og passion er Pilates og har derudover massiv undervisningserfaring indenfor funktionel styrketræning og dans. Agnethe er personlig træner gennem sin uddannelse fra BASI.

Agnethe har arbejdet som performer indenfor dans og teater, mens hun sideløbende har uddannet sig til EREPS-certificeret fitnessinstruktør og er godkendt af EHFA (Europe Active). I 2016 blev Agnethe også uddannet i Pilates Reformer.
2018/19 videreuddannet på Comprehensive Teacher Training fra BASI (Body Arts And Science International).

Agnethe er i sin undervisning kvalitetsbevidst og går ikke på kompromis med hverken teknik, klientens progression eller sin faglige viden. Hendes rolige attitude følges altid af et smil og selvom hun er mild af natur, så leverer hun en skarp og effektiv træning.


Mads

Mads’ hovedkompetencer og passion er styrketræning, calisthenics og mobilitet. Mads har en stor og varieret baggrund indenfor sport. Både fodbold, kampsport og løb har fyldt meget i hans barndom og teenage år.

Han har mere end 10 års erfaring med funktionel styrketræning og har indenfor de sidste par år især vendt sin fokus mod calisthenics samt mobilitets- og funktionel styrketræning.

De sidste 13 år har Mads løbende udviklet sin teoretiske og praktiske viden indenfor træning og undervisning, startende fra idrætsefterskole og idrætslinje på gymnasiet, til Pædagoguddannelse med speciale i Sundhed, Krop og Bevægelse.

Senest har Mads afsluttet sin 1-års idrætslæreruddannelse på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor han først og fremmest er uddannet personlig træner, men også har tilegnet sig instruktørbeviser indenfor parkour, svømning, mountainbike og klatring.

Du vil i Mads finde en nærværende, kompetent og teoretisk velbevandret underviser med høj humør, der tilbyder udfordrende og lærerig træning.

CORPI - MOVE TO IMPROVE
Gildbrostien 18 - Ishøj | CVR 39681218